2018 was voor ons een mooi jaar met een soepele verbouwing en verhuizing naar het nieuwe pand aan de Spiegelgracht, drie nieuwe medewerkers, 15 medewerkers die bleven en 2 die elders gingen werken. We maakten ruim 1500 pakken/jasjes en 3000 hemden voor heel veel tevreden klanten. Dank. En het jaar is nog niet voorbij. De komende week zijn we tussen Kerst en Oud & Nieuw gewoon open en hebben we een mooi aanbod van de laatste meters stof voor pakken, jasjes en hemden.

In 2019 gaat onze groei verder. We zijn nu bezig met een groei programma: Scale Up. We willen namelijk nog meer tevreden klanten en bovendien verder professionaliseren. Nederland kan nog mooier en zelfbewuster gekleed gaan. Met nog meer zelfvertrouwen en plezier kleding dragen die iets over jezelf zegt en past bij je rol en de situatie. Elke dag met een glimlach door af en toe aandacht te besteden aan je kledingkast. We inspireren en helpen graag. Voor het voorjaar van 2019 verwachten we veel groen, lichtgrijs en beige tinten in ons aanbod. De Brexit wordt een ‘groot ding’ daar de meeste stoffen en pakken uit Engeland komen. We keep you posted.

Daarnaast gaan wij in 2025 James Bond kleden. Ondanks een hoop vraagtekens zal deze missie steeds centraler komen te staan in onze organisatie, want als stijlicoon blijft hij inspireren. En zijn lifestyle bevalt ons wel. De komende jaren blijven we daarom onze producten verder verfijnen en houden we natuurlijk de trend van de casualisering verder in de gaten. Nu maken wij al steeds meer casual broeken, hemden en jasjes maar begin volgend jaar volgt bijvoorbeeld ook een overshirt en brengen we nog meer varianten van het populaire pop-over shirt.