Op donderdag 19 september heeft Pieter Mulders een live webinar gegeven over het onderwerp ‘All you need is less: The 15-Piece Wardrobe’. Heb je dit webinar gemist, maar wil je hem graag nog bekijken? Stuur dan je aanmelding naar judith@newtailor.nl. Je kan achteraf ook nog je vragen aan Pieter stellen. Hij zal ze dan zo snel mogelijk via de mail beantwoorden.

Inhoud webinar
Wil jij in één klap weten hoe je in 99% van alle gelegenheden waar je komt goed voor de dag kan komen? In dit webinar leer je dat je maar weinig nodig hebt voor een volledige garderobe. Pieter Mulders neemt u mee door 15 unieke kledingstukken die essentieel zijn om deze 99% te behalen. Uiteraard vertellen we je ook hoe je tot de 100% kan komen. Heb jij alles al in huis?

Pieter Mulders
In de modebranche draait spreker Pieter Mulders al een tijdje mee. In de anonimiteit geeft hij stijladvies en beheert hij de kledingkasten van sprekers en tv-persoonlijkheden. Zijn specialiteit is het combineren van iconische items met de trends van het seizoen zonder de persoonlijkheid van het individu te vergeten. Bij NEW TAILOR, ontwikkelt hij nieuwe producten en bouwt hij de kledingkast van menig man verder uit.