En waarom je daarna niks anders meer wilt
LAAT JEZELF ZIEN; EERST DE MAN DAN HET PAK

Kies een maatpak wanneer je je wilt laten zien. Kies een stof uit die iets zegt over jouw persoonlijkheid. Dan komt jouw boodschap drie keer krachtiger over. Dus niet standaard blauw of grijs maar een kleur die meer zegt over jou en een stof die past bij je rol en de gelegenheid. Niet voor niets is het jouw verpakking. Laat jezelf zien.

  1. HET PAST; NIEMAND IS GEMIDDELD

Een maatpak past uiteraard. Het is precies zo strak en lang als jij wilt en zoals jij kan hebben. Een kleermaker met ervaring weet precies hoe ver hij kan gaan voor het beste resultaat. Ook jouw lichaamshoudingen worden gecamoufleerd waardoor het pak altijd goed zit. Dus geen plooien onder de kraag, geen plooien rondom de schouderbladen, trekkende tailles of brekende revers. Bovenal voelt en zit een maatpak comfortabel.

  1. THE NEXT STEP

Als je nu nog confectie draagt of een goedkoper ‘maatpak’ dan weet je niet wat je meemaakt als het echt fijn en goed zit. Ook mentaal doet het iets met je. Dat zien we dagelijks als mensen bij ons uit het pashokje lopen met een ‘big smile’. Als het echt lekkerder zit heb je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de ‘next step’ gezet.

  1. WIJ LATEN JOU STRALEN

Met maatkleding straal je zelfverzekerdheid uit en zeker op jouw huwelijk wil je je zelfverzekerd voelen. Lichaamstaal en jouw verschijning zeggen meer dan de inhoud op het moment dat jij een eerste indruk moet maken. Dan kun je er maar beter goed uitzien.

  1. HOOGSTPERSOONLIJK

Jij maakt je eigen keuzes en wij gaan je hoogstpersoonlijk helpen. Alles maken we op maat. We hebben geen confectie; daar geloven we niet in. Maak bewuste keuzes zodat alles passend is en je er vervolgens niet dagelijks mee bezig hoeft te zijn. Zorg in 2020 eens goed voor jezelf en ontdek wat echt goed past.

  1. DUURZAAMHEID

Maatkleding wordt veelal gemaakt van hernieuwbare materialen. Als een schaap geschoren is, groeit het weer aan en ook katoen en vlas groeit weer aan. Bovendien zijn deze materialen biologisch afbreekbaar. Maatkleding wordt gemiddeld twintig keer vaker gedragen dan een confectie kledingstuk. Van echt persoonlijke kleding doe je minder snel afstand en draag je met meer plezier.