Trouwpakken

Gefeliciteerd! Al bedacht hoe jullie er uit zien op die dag in 2017 of 2018?  We helpen graag. NEW TAILOR is sinds 1997 de specialist voor maatkleding. Van jacquet of smoking tot het pak dat je aan wilt op het strand. Vaak maken we een pak dat je ook na je bruiloft goed kan dragen. Kom binnen voor een kennismaking en espresso in Utrecht of Amsterdam en we vertellen graag wat we doen en hoe we werken! Bovendien krijg je dan Het Blauwe Boekje kledingvoorschriften cadeau.

Design your own

Omdat we kleermaker zijn, kan alles. Graag helpen we met het samenstellen van het model en de opties die het beste bij jou en de dag passen. Uiteraard hebben we ook veel voorbeelden in huis en maken we voor elk seizoen een voorbeeldcollectie.

Keuzestress

We werken met de beste stoffenhuizen en hebben heel veel stoffen van wol, katoen, linnen en combinaties daarvan. Duurzame stoffen die lang mee gaan en dus niet alleen voor jouw trouwdag. Daarom is het pak belangrijker dan de jurk. Wij helpen kiezen!

Een wit hemd!

Uiteraard maken we ook hemden. Alleen het beste is goed genoeg. Wij houden van een strak wit hemd omdat het jou en de jurk mooier laat zijn. Niet onbelangrijk! Een vers hemd voor de avond is een goed idee.

Bruidspersoneel

We hebben vele kleuren dassen en kousen zodat jullie er als team uitzien, de foto’s geweldig worden en jij een leuk en mooi cadeau hebt voor je bruidspersoneel. Naast dassen hebben we veel bretels, strikken, v-shirts, kousen en dergelijke in de winkels en webshop om jouw garderobe te completeren.

Kennis van

Maatwerk

We maken bij NEW TAILOR (bijna) alleen maatkleding van pakken, jasjes, overhemden, overjassen, broeken tot vesten en capes. We doen dit met liefde en plezier sinds 1997 met een vertrouwd team.

17 jaar ervaring als kleermakerij en een vast team van medewerkers zorgen voor de beste patronen, pakken, hemden en service.

Liefde voor

Ambacht

Vakkennis en ambacht leiden tot kwaliteit.  We leiden al jaren kleermakers op, hebben onze eigen meesterkleermaker en controleren elk pak en elk hemd op de kleinste details. Het begint bij uw wensen en de beste materialen. Alleen de beste stoffen, de mooiste knopen en fournituren zijn goed genoeg. Diezelfde kwaliteitseisen stellen we ook aan onze espresso en het contact wat we met u opbouwen..

Gevoel voor

Stijl

Smaakwerk. Geen massa maar individuele kleding voor jou. We maken alles wat je wilt zolang we het er mee eens zijn. We laten ons inspireren door mensen! We focussen ons graag eerst op een goede basisgarderobe omdat onze pakken lang meegaan. We vinden de Engelse stijl gaaf en houden van de Italiaanse verfijndheid. Daarnaast maken we bijvoorbeeld graag jachtkleding en unieke rally- en traveljackets.