TROUWPAK

Voorbeelden die wij hebben gemaakt

Enkele voorbeelden van trouwpakken die we recent met veel plezier gemaakt hebben vind je hier. Het is altijd een feest om de perfecte outfit samen te stellen. Vaak komt de bruidegom eerst even voor een oriëntatie voordat de definitieve stof en het model worden bepaald. Het proces duurt vaak net iets langer dan bij het uitzoeken van een ‘normaal’ pak. Reken op zo’n 10 weken doorlooptijd. Dan heeft niemand stress. Wel zo fijn!

Make an Appointment
Mark trouwpak vest

Mark & Wendy

Op je trouwdag wil je er tip top uitzien om te kunnen stralen naast je aanstaande. Daar hoort natuurlijk een goed pak bij. Met wat armlengte verschil en een atletische bouw is een maatpak dan hetgeen je zoekt. Na wat internet research en een aanbeveling via via terecht gekomen bij NEW TAILOR te Utrecht. Hier ben ik uitstekend geholpen om mijn gewenste pak te kunnen realiseren. Een pak voor de dag zelf die voor verschillende momenten van de dag te transformeren was in stijl. Aanvullend zocht ik een pak dat ik niet alleen kon dragen op de grote dag maar ook in een zakelijke setting daarna. Het is immers zonde een top pak maar één keer te kunnen dragen. Mijn wens voor het pak was voor de ceremonie strak driedelig, tijdens het diner wat informeler met enkel een vestje en gedurende avond feestelijk / gala stijl door het gebruik van zwarte bretels. Bij NEW TAILOR hebben ze extreem veel keuze in stoffen en kleurcombinaties om je droompak voor je trouwdag en voor erna te kunnen realiseren. Tijdens het hele bestel- en pasproces wordt meer dan voldoende tijd genomen in een informele setting om tot een top resultaat te komen. Juist de persoonlijke sfeer, de kundigheid, liefde voor pakken en het meedenken hoe e.a. te kunnen realiseren was gewoon top! Hetgeen natuurlijk bevestigd wordt door de vele en mooie complimenten die ik gekregen heb op mijn fantastische outfit.

Richenel

Richenel trouwpak

Dion

Dion trouwpak
matthias trouwpak

Matthias & Esther

Al jaren fietste ik langs de winkel. En elke keer even een blik naar binnen. Er moest een dag komen dat ik langs ging om een pak te laten maken. Voor mijn bruiloft was ik niet op zoek naar een bruiloftspak, maar naar een mooi maatpak dat ik ook daarna nog kon dragen. En dat is meer dan goed gelukt! Na een hartelijk ontvangst werd er actief meegedacht. Tips werden gegeven, evenals een paar afraders. Een kleermaker met een sterke mening, ik kan het iedereen aanraden. Het proces van de stoffen uitzoeken, bespreken van de wensen en het doorpassen voelde echt als een feest. En toen moest de grote dag nog komen. Ondertussen draag ik het pak nog steeds en hangt er nog meer NEW TAILOR in mijn kast.

Rick & Marijn

Trouwen trouwpak

Mischka & Heleen

Trouwen trouwpak

Rogier

Rogier trouwpak

Ruben

ruben trouwpak

Remy & Sofie

Trouwen trouwpak

“De mensen van NEW TAILOR werden meteen enthousiast toen ik vertelde dat ik een bruin corduroy pak wilde. De boeken met lapjes vlogen open en met z’n tweeën dachten ze fanatiek mee over wat een goed stofje zou zijn. Uiteindelijk is het een superstrak licht glimmend pak geworden, waar ik nog steeds veel plezier aan beleef. De maten en de afwerking zijn erg mooi en het pak zit als gegoten.”

Foto:  Henk Hennuin, www.trouwenvoordecamera.nl

Chris & Lisanne

Trouwen trouwpak

“Dat was een gave beleving! Natuurlijk de bruiloft zelf, maar zeker ook het proces om een pak te laten maken dat paste bij de informele stijl van het feest. De kleermakers van NEW TAILOR hebben me uitstekend geholpen bij het vertalen van de ideeën in mijn hoofd naar een bijzonder eindresultaat. Met veel plezier kijk ik terug op de verschillende bezoekjes aan NEW TAILOR, die soms wel een paar uur duurden. Het resultaat was niet alleen een pak dat uitstekend tot zijn recht kwam op het feest, maar wat ik ook nu nog regelmatig draag.”

Fotograaf:  Marieke van der Heide (www.mevrouwkiek.nl)

Jasper & Claudia

Trouwen trouwpak

Pierre

Trouwpak trouwen vest

Michael & Elena

Michael en Elena

Thijs & Charlotte

Trouwen trouwpak
Ross trouwpak

Ross & Jen

“I was an existing client at NEW TAILOR when I asked Jen to marry me and it really was a no-brainer to visit the team in Amsterdam for my wedding suit.  Their advice and expertise was exactly what I needed to make sure I could compliment Jen on our big day and the end result was just what I was looking for.   From the initial meeting onwards, the personal touch and individual care I encountered made the whole experience an integral part of the build up to our wedding.   Full marks to the team for delivering in true NEW TAILOR fashion – style, class and great people.”

Ashley & Marijke

Trouwpak trouwen

Tim

Trouwen trouwpak