TROUWPAK

Voorbeelden die wij hebben gemaakt

Enkele voorbeelden van trouwpakken die we recent met veel plezier gemaakt hebben vind je hier. Het is altijd een feest om de perfecte outfit samen te stellen. Vaak komt de bruidegom eerst even voor een oriëntatie voordat de definitieve stof en het model worden bepaald. Het proces duurt vaak net iets langer dan bij het uitzoeken van een ‘normaal’ pak. Reken op zo’n 10 weken doorlooptijd. Dan heeft niemand stress. Wel zo fijn!

Maak een afspraak

Jip & Amber

“Het blauwe flanel en geruite vest sloten perfect aan bij ons ‘wonderfall chic’ thema. Het pak was een cadeau van mijn ouders, die bij alle pas-en uitzoeksessies aanwezig waren. Ik vond de sfeer in de winkel prettig en onthaastend. Alle stoffen werden vakkundig besproken en onze vragen werden uitgebreid beantwoord. Daarnaast heb ik echt mijn eigen keuzes kunnen maken. Ik draag het pak nog steeds graag naar mijn werk.”

Maak een oriëntatie afspraak

Rick & Marijn

Mischka & Heleen

Remy & Sofie

“De mensen van New Tailor werden meteen enthousiast toen ik vertelde dat ik een bruin corduroy pak wilde. De boeken met lapjes vlogen open en met z’n tweeën dachten ze fanatiek mee over wat een goed stofje zou zijn. Uiteindelijk is het een superstrak licht glimmend pak geworden, waar ik nog steeds veel plezier aan beleef. De maten en de afwerking zijn erg mooi en het pak zit als gegoten.”

Foto:  Henk Hennuin, www.trouwenvoordecamera.nl

Chris & Lisanne

“Dat was een gave beleving! Natuurlijk de bruiloft zelf, maar zeker ook het proces om een pak te laten maken dat paste bij de informele stijl van het feest. De kleermakers van New Tailor hebben me uitstekend geholpen bij het vertalen van de ideeën in mijn hoofd naar een bijzonder eindresultaat. Met veel plezier kijk ik terug op de verschillende bezoekjes aan New Tailor, die soms wel een paar uur duurden. Het resultaat was niet alleen een pak dat uitstekend tot zijn recht kwam op het feest, maar wat ik ook nu nog regelmatig draag”
Fotograaf:  Marieke van der Heide (www.mevrouwkiek.nl)

Michael & Elena

Thijs & Charlotte

Ashley & Marijke

Tim

Jasper & Claudia

Pierre