JOUW TROUWPAK

Het ideale pak dat je na de grote dag ook wil dragen

Gefeliciteerd! Van harte met jullie voorgenomen huwelijk. Een bijzondere dag waar je samen naar uit kunt kijken en de voorbereidingen voor gaat treffen. Onze ervaring is dat het een spannende, maar bovenal een mooie tijd is. Je gaat ineens nadenken over details waar je je normaal nooit druk over zou maken. Van dagindeling tot cadeautjes, van accessoires tot de bloemen en van tafelschikking tot de aankleding. En het belangrijkste: heb je al bedacht hoe jij er uit wil zien op dé dag?

NEW TAILOR - Utrecht 9.8 uit 36 ervaringen

We inventariseren wat je wenst, wie je bent en hoe de dag eruit ziet. Een trouwpak dat je draagt op het strand ziet er anders uit dan een trouwpak dat je draagt in een sprookjesachtige omgeving van een kasteel. Uiteraard zorgen we ervoor dat je pak, al dan niet met dat unieke vest, ook daarna goed gedragen kan worden voor andere feesten of je werk. Zo zie je er niet alleen die ene dag top uit, maar voel je je ook alle andere keren dat je ons pak draagt fantastisch en vol zelfvertrouwen.

Hoe wij werken

NEW TAILOR is het adres voor maatkleding in Nederland sinds 1997 die de kleermakerstraditie nieuw leven in blaast. Een op het lijf gesneden pak of hemd wordt vaak gezien als luxe. Omdat niemand gemiddeld is zien wij het liever als een plezierige noodzakelijkheid. Vanzelfsprekend adviseren wij u ook op maat.

Bij een afspraak nemen we alle tijd om je wensen te inventariseren, de juiste stof te vinden passend bij het seizoen, jouw huidskleur en het doel van je kleding en uitstraling. We hebben zoveel stoffen dat we helpen kiezen. Daarna kiezen we meestal de voering en knopen. Het model van het jasje wordt bepaald door de breedte en type schouder, breedte revers, knoop- en taillehoogte, lengtes, mate van wegsnijden en natuurlijk de type zakken. Voor de broek kiezen we het aantal bandplooien, de bandverwerking, type zakken, sluiting, etc.. Door jou uitgebreid te meten en goed naar de houdingen te kijken kunnen we het patroon maken. Vaak schieten we nog even een jasje aan om de de gewenste en passende lengtes samen te bepalen. Een pak maken is geen wetenschap. Wel een kunst.
Maak oriëntatie afspraak

Onze maakwijzen trouwpak

Maakwijze en stof bepalen de prijs

We bieden half canvas, full canvas, handmade and full bespoke. Zie hieronder het overzicht.

The 16 Suit

799-1699
 • Full canvas verwerking
 • Keuze uit 6.500 stoffen
 • Gemaakt in ongeveer 16 uur
 • Eén of twee tussenpassen
 • Handgemaakt in India

The 32 Suit

1899-2999
 • Full canvas verwerking
 • Keuze uit 6.500 stoffen
 • Gemaakt in ongeveer 32 uur
 • Twee tussenpassen
 • Volledig handgemaakt in Italië

The 48 Suit

2999+
 • Full canvas verwerking
 • Keuze uit 6.500 stoffen
 • Gemaakt in ongeveer 48 uur
 • Minimaal vier tussenpassen
 • Volledig handgemaakt in huis

Bruidspersoneel

Niet alleen jij als bruidegom wil in een mooi pak voor het altaar verschijnen. Je (schoon)vader, getuigen, ceremoniemeesters en vrienden zullen ook de zoektocht starten naar een geschikt pak. Neem ze mee tijdens je oriëntatieafspraak en dan nemen we alle tijd om ook jouw bruidspersoneel te begeleiden in de zoektocht. Wil je graag dat je bruidspersoneel allemaal hetzelfde draagt of dat er een bepaalde kleur wordt meegenomen? Wij denken graag met je mee!

Wil jij als getuige zijnde of als gelukkige vader de bruidegom of bruid verrassen met een op maat gemaakt pak? Kom dan bij NEW TAILOR oriënteren. Onder het genot van een espresso horen wij graag alles over het voorgenomen huwelijk van jouw vriend(in), zoon of dochter en doen we er alles aan om hem of haar te verrassen. We kijken daarbij eerst naar wie jij bent om je vervolgens verschillende stoffen en maakwijzen te tonen. We zullen ervoor zorgen dat je dit pak ook na het huwelijk vaker wilt dragen.

Maak oriëntatie afspraak

Trouwpak Oriëntatie Avond

Ga je binnenkort trouwen en wil je alvast bekijken wat er allemaal mogelijk is? Welke stoffen en kleuren passen bij mij en mijn dag? Hoe werkt het om een maatpak te laten maken? Ben ik bij NEW TAILOR aan het juiste adres? Al deze vragen worden beantwoord tijdens één van onze Trouwpak Oriëntatie Avonden bij NEW TAILOR.

Maak kennis met NEW TAILOR, bekijk de laatste trends op het gebied van trouwpakken en laat je inspireren. Wij zullen je vertellen hoe NEW TAILOR te werk gaat en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor persoonlijk advies.

Onder het genot van een drankje en een klein hapje zullen we ervoor zorgen dat je met meer inspiratie naar huis gaat en met een beter beeld van jouw perfecte trouwpak. Neem je verloofde, je vrienden of (schoon)vader mee voor deze avond.

Wanneer:
NEW TAILOR AMSTERDAM:
Donderdag 23 januari 2020
Woensdag 12 februari 2020

NEW TAILOR UTRECHT:
Donderdag 30 januari 2020
Donderdag 20 februari 2020

Tijdstip:
De avonden beginnen om 19:30 tot 21:00 uur. Vanaf 19:00 uur ben je welkom.
We zullen beginnen met een korte presentatie om daarna te zorgen voor persoonlijk advies.

Ik ben er bij:
Leuk! Vergeet niet om je aan te melden en te laten weten met hoeveel personen je komt.
Deze avond is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Wij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meld je aan

Waarom NEW TAILOR?

5 redenen om te kiezen voor NEW TAILOR

Niemand is gemiddeld. Wij gaan voor de hoogstpersoonlijke aanpak. We gaan graag met jou in gesprek om te achterhalen wat bij jou past. Je bent voor anderen immers wat je draagt. Daarom kijken we met jou naar verschillende zaken bijvoorbeeld in welke omgeving je je beweegt, wie je bent, welke maakwijze bij jou past en welke stoffen daar bij horen. Een op het lijf gesneden maatpak of maatshirt wordt vaak gezien als luxe, omdat niemand gemiddeld is zien wij het liever als een plezierige noodzakelijkheid. Heb jij geen maatpak meer nodig? Ook voor je smart casual outfit ben je bij NEW TAILOR aan het juiste adres.

Voor het maken van jouw maatkleding, business wear en smart casual, werken we de beste stoffenhuizen, zoals Dormeuil, Loro Piana, Drapers, Carnet, Harrisons, Fox en Huddersfield.

Door voor iedereen persoonlijk te produceren weten wij onze ‘waste’ zo laag mogelijk te houden. Daarnaast werken wij graag met traceerbare stoffen die het milieu zo min mogelijk belasten. Ook bieden wij stoffen aan waar geen dieren aan te pas zijn gekomen.

Door te werken met kwalitatief goede stoffen, gaan onze pakken jaren mee. Omdat wij houden van ons ambacht verzorgen wij en onderhouden wij je pak door de jaren heen.

NEW TAILOR is één van de weinige kleermakerijen die nog een volledig pak in huis kan maken. Deze bespoke methode geeft als voordeel dat we het binnenwerk ook volledig op jouw lichaam boetseren. Deze sartoriale ervaring zal je je hele leven bijblijven omdat ook in het maakproces je volledig alle stappen volgt omdat er tussendoor regelmatig gepast mag worden.

NEW TAILOR is de kleermakerij in Amsterdam en Utrecht die al sinds 1997 meedraait. In beide vestigingen is er een atelier gevestigd waar onze coupeuses werken aan de beste fit voor jouw pak, overhemd of broek. Ben je op zoek naar meer inspiratie of ben je op zoek naar items die passen bij jouw garderobe? Ook voor advies over jouw garderobe of welke kleuren er het beste bij jou passen, ben je bij NEW TAILOR aan het juiste adres.

Laat je verder informeren

Wij zetten de espresso vast klaar

Maak geheel vrijblijvend in Amsterdam of Utrecht een oriëntatie afspraak en ervaar ons gastheerschap en de eindeloze kennis waardoor wij het mooiste maatwerk voor jou kunnen maken.

Maak nu een afspraak