JOUW TROUWPAK

Het ideale pak dat je na de grote dag ook wil dragen

Gefeliciteerd! Van harte met jullie voorgenomen huwelijk. Door het corona-virus worden er hoogstwaarschijnlijk plannen gewijzigd. Toch blijft het een bijzondere dag waar je samen naar uit kunt kijken en de voorbereidingen voor kan treffen. Wij denken graag met je mee! Onze ervaring is dat het een spannende, maar bovenal een mooie tijd is. Je gaat ineens nadenken over details waar je je normaal nooit druk over zou maken. Van dagindeling tot cadeautjes, van accessoires tot de bloemen en van tafelschikking tot de aankleding. En het belangrijkste: heb je al bedacht hoe jij er uit wil zien op dé dag?

NEW TAILOR - Utrecht 9.8 uit 51 ervaringen

We inventariseren wat je wenst, wie je bent en hoe de dag eruit ziet. Een trouwpak dat je draagt op het strand ziet er anders uit dan een trouwpak dat je draagt in een sprookjesachtige omgeving van een kasteel. Uiteraard zorgen we ervoor dat je pak, al dan niet met dat unieke vest, ook daarna goed gedragen kan worden voor andere feesten of je werk. Zo zie je er niet alleen die ene dag top uit, maar voel je je ook alle andere keren dat je ons pak draagt fantastisch en vol zelfvertrouwen.

Hoe wij werken

NEW TAILOR is het adres voor maatkleding in Nederland sinds 1997 die de kleermakerstraditie nieuw leven in blaast. Een op het lijf gesneden pak of hemd wordt vaak gezien als luxe. Omdat niemand gemiddeld is zien wij het liever als een plezierige noodzakelijkheid. Vanzelfsprekend adviseren wij u ook op maat.

Bij een afspraak nemen we alle tijd om je wensen te inventariseren, de juiste stof te vinden passend bij het seizoen, jouw huidskleur en het doel van je kleding en uitstraling. We hebben zoveel stoffen dat we helpen kiezen. Daarna kiezen we meestal de voering en knopen. Het model van het jasje wordt bepaald door de breedte en type schouder, breedte revers, knoop- en taillehoogte, lengtes, mate van wegsnijden en natuurlijk de type zakken. Voor de broek kiezen we het aantal bandplooien, de bandverwerking, type zakken, sluiting, etc.. Door jou uitgebreid te meten en goed naar de houdingen te kijken kunnen we het patroon maken. Vaak schieten we nog even een jasje aan om de de gewenste en passende lengtes samen te bepalen. Een pak maken is geen wetenschap. Wel een kunst.
Girls of Honour Lievelingsleverancier
Maak oriëntatie afspraak

Onze maakwijzen trouwpak

Maakwijze en stof bepalen de prijs

We bieden half canvas, full canvas, handmade and full bespoke. Zie hieronder het overzicht.

Est. 1997

2 delig €799-1699
  • Jasje: 549-1299
  • Full canvas
  • 6.500 fabrics
  • One or two fits
  • Handmade in India

Handmade

2 delig €1899-2999
  • Jasje: 1499-2699
  • Full canvas, Handmade
  • 6.500 fabrics
  • Two fits
  • Handmade in Carrara, Italy

Bruidspersoneel

Niet alleen jij als bruidegom wil in een mooi pak voor het altaar verschijnen. Je (schoon)vader, getuigen, ceremoniemeesters en vrienden zullen ook de zoektocht starten naar een geschikt pak. Neem ze mee tijdens je oriëntatieafspraak en dan nemen we alle tijd om ook jouw bruidspersoneel te begeleiden in de zoektocht. Wil je graag dat je bruidspersoneel allemaal hetzelfde draagt of dat er een bepaalde kleur wordt meegenomen? Wij denken graag met je mee!

Wil jij als getuige zijnde of als gelukkige vader de bruidegom of bruid verrassen met een op maat gemaakt pak? Kom dan bij NEW TAILOR oriënteren. Onder het genot van een espresso horen wij graag alles over het voorgenomen huwelijk van jouw vriend(in), zoon of dochter en doen we er alles aan om hem of haar te verrassen. We kijken daarbij eerst naar wie jij bent om je vervolgens verschillende stoffen en maakwijzen te tonen. We zullen ervoor zorgen dat je dit pak ook na het huwelijk vaker wilt dragen.

Maak oriëntatie afspraak

Dresscodes

Heb je een uitnodiging ontvangen voor een bruiloft en staat er een dresscode op de uitnodiging? NEW TAILOR helpt je op weg om de juiste outfit samen te stellen. In dit artikel lees je over de 5 meest voorkomende dresscodes op bruiloften. Onthoud in ieder geval als vrouw: kom nooit in het wit.

Utrechts Trouw Collectief

“Zoeken jullie Utrechtse trouwleveranciers en/of trouwlocaties voor jullie bruiloft? Wij geloven in de kracht van het lokale. En ja, in Utrecht is zoveel kwaliteit aanwezig om van jullie bruiloft een succes te maken! We stellen de leden van het collectief graag met trots aan je voor! Binnen een paar klikken zit je aan de koffie met ze, en brainstormen jullie over jullie mooiste dag!
Alle leveranciers en locaties zijn zelfstandige professionals, en lopen allemaal net een stapje harder voor hun bruidsparen. Wij vinden elkaar in een lokaal netwerk om de Utrechtse trouwbranche nog leuker te maken!” – Het Utrechts Trouw Collectief

Waarom NEW TAILOR?

De merkbeloften van NEW TAILOR

Kleding moet hoogstpersoonlijk zijn vinden wij, geen massaproduct. Jij moet het mooi vinden. Dus eerst willen we weten wie jij bent. Daarom gaan we altijd met je in gesprek. We kijken in welke omgeving jij je beweegt, waar jij jezelf prettig in voelt en welke maakwijze bij je past. Weet je niet helemaal zeker wat bij je past? Geen probleem! Wij zijn de experts en nemen je graag mee in ons proces en advies. Wij garanderen dan ook dat jij de gekozen outfit mooi vindt. Zo niet, dan maken we het opnieuw. Maar doordat wij je goed leren kennen, vertrouwen we erop dat je outfit helemaal bij jou past en uniek is. Een hoogstpersoonlijke mooi garantie dus. Niet mooi, dan beginnen we graag opnieuw. (Maximaal 1 keer en wel ons advies volgen)

Maatkleding wordt vaak gezien als luxe. Maar iedereen is uniek en daarom zien wij het als een plezierige noodzakelijkheid. Wij maken al onze kleding voor jou helemaal op maat. Jij bepaalt hoe wij jouw pakken, shirts en broeken maken. Uniek dus, net als jij. Natuurlijk adviseren we je ook op maat. En verander je in de tussentijd van gewicht of wensen? Dat kan uiteraard gebeuren, niets aan de hand. Wij geven 3 jaar lang een pas garantie op broeken, jasjes, pakken en dergelijke zodat je kleding past en blijft passen. (Mits niet meer dan 5 cm verschil na eerste meting en maximaal 1 keer)

Als jij goed in je kleding zit, zit je goed in je vel en komen jouw kwaliteiten beter tot hun recht. Daar doet jouw hele omgeving zijn voordeel mee. En het gaat ook nog eens langer mee. Alles gaat namelijk langer mee en krijgt meerwaarde als je er aandacht aan besteedt. En die aandacht geven wij graag. We doen alles bewust. Jij kiest ook bewust voor slow fashion omdat je weet dat tijdloze dingen veel meer over jou zeggen. Door voor iedereen persoonlijk te produceren houden wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Daarnaast werken we met natuurlijke en herbruikbare materialen. Wij bieden een duurzaamheidsgarantie en garanderen dat de stoffen bij normaal gebruik minimaal drie jaar lang meegaan. Hierbij zorgen wij voor jouw outfit alsof het van onszelf is. Kom dus gerust langs voor een gratis onderhoudsbeurt.

Op maat gemaakte kleding uitzoeken en laten maken is een belevenis op zich. NEW TAILOR is één van de weinige kleermakerijen in Europa die nog een volledig pak in huis kan maken. En dit doen we met heel veel liefde. In onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht is een atelier gevestigd waar onze kleermakers en coupeuses werken aan de beste fit voor jouw pak, overhemd of broek. Daarnaast zetten wij in huis altijd graag met de hand de puntjes op de i. We kunnen dus altijd nog iets aanpassen aan je outfit, ook achteraf. We werken alleen met liefhebbers van dit ambacht voor iedereen die dit ambacht weet te waarderen. En dat wordt gewaardeerd. Niet voor niets scoren we een 4,8 op Google Review.

Maak nu een Zoom afspraak

Laat je verder informeren

Wij zetten de espresso vast klaar

Maak geheel vrijblijvend in Amsterdam of Utrecht een oriëntatie afspraak en ervaar ons gastheerschap en de eindeloze kennis waardoor wij het mooiste maatwerk voor jou kunnen maken.

Maak nu een Zoom afspraak