Soho is een hippe wijk midden in Londen net buiten het Financial District en dat zie je dan ook terug in de kledingcultuur. Mensen leven hier vaker buiten; genieten van het ontbijt in een koffiebar, een snelle poké bowl voor lunch, borrelen in de pub en eten eventueel ’s avonds nog een keer buiten de deur. Tussendoor even sporten en diverse afspraken. Privé en zakelijk lopen steeds meer door elkaar heen. Jouw outfit moet daar natuurlijk bij passen.

Ons “Product of the Month“, het Soho jasje, is daarop geïnspireerd en volledig on trend. Open geweven stoffen met een structuur in een luchtige combinatie van linnen en wol. Hierdoor oogt een jasje van deze stof Smart Casual, gekleed én vlot. Met een polo of zelfs t-shirt hip, met een hemd en een das ingetogen chique. Wij maken deze jasjes vaak met opgezette zakken, Napolitaanse schouder en bruine Corozo knopen. Ongevoerd is een fijne extra optie (is €100 extra).

The Soho Jacket is beschikbaar in 3 kleuren: blauw, grijs en bruin. Per stuk te bestellen voor €799, 2 voor €1499 en 3 voor €1999. Wil jij over 6 weken dit item in huis hebben? Maak dan nu een afspraak of bestel direct online in onze webshop. We nemen dan natuurlijk ook nog even contact met je op om alles (en dus ook die opties) goed af te stemmen.