Als het goed gaat en als we weer iets nieuws hebben, dan melden we ons. Ook als het even iets minder gaat vinden we dat we dat ook aan onze klanten mogen melden. Je bent immers lid van onze club. Daar hoort betrokkenheid en openheid bij. Daar zijn we groot door geworden en het past bij ons karakter en onze manier van doen. Daarmee onderscheiden we ons ook. Na de Gazelle van het FD, nog maar een jaar geleden, delen we nu de andere kant van het ondernemen.

We gaan ons team verkleinen. Dat hadden we wellicht al eerder moeten doen maar eerst wilden we eruit zijn met het team. De impact van Corona hakt er namelijk nog steeds hard in. Velen van u werken thuis (en snakken naar een dressed up day at the office) en veel events zijn afgelast inclusief bruiloften en dus dragen minder mensen jasjes en pakken. En dat merken we. De eerste weken van de lockdown waren we slechts een paar uur per dag open en hebben veel achter de schermen strakgetrokken. Van database tot webshop, de vele mondmaskers en het uitbreiden van het assortiment met knitwear en casual broeken op maat. En dat is goed nieuws voor jou en onze toekomst! Je kunt nu immers voor al jouw kleding bij ons terecht. En als we het niet hebben dan regelen we het alsnog graag voor je. Een ‘one stop shop’ zoals velen van jullie ons al gevraagd hebben te zijn. We zijn graag jouw hulp bij je styling en (algehele) presentatie.

De omzet is dusdanig gekrompen (min 40% in juni) dat we wel in moeten grijpen. Helaas gaan we dus afscheid nemen van Pim, Judith en gaat Stance tijdelijk minder werken. Met pijn in ons hart omdat Pim mede gezicht geeft aan Amsterdam. Judith gaan we missen voor het strak regelen van de marketingactiviteiten en het vormgeven van het trouwsegment. Ook nemen we afscheid van Miriam die achter de schermen altijd de logistiek liet kloppen. Dat wordt zeker een gemis. Uiteraard houden we contact met hen en wie weet zien we ze snel weer terug. We zijn ze dankbaar voor alles. Bovenal de gezelligheid en commitment.