Reviews2018-05-16T15:24:50+00:00

Reviews

Wij zijn 20 jaar geleden een kleermakerij begonnen omdat we vinden dat kleding en service moet beginnen bij jou. Jij staat centraal en wij helpen kiezen. En dat krijgen we ook terug van onze klanten die vaker bekende en vriend zijn dan alleen klant. Als je eenmaal een maatpak of maatshirt van ons hebt wil je zeer waarschijnlijk meer. Niet voor niets komt 80% van onze klanten binnen twee jaar terug. Maar ook als je eenmalig, bijvoorbeeld voor je huwelijksfeest, kleding wilt laten maken ben je meer dan welkom.

  • Gevoel voor stijl. Ze verstaan hun vak. Brengen je op ideeën waar je zelf misschien niet direct aan dacht. Maar naast hun vakkennis is het meest plezierige dat ze goed naar je luisteren. Je serieus nemen. Je komt altijd terug als je er eenmaal bent geweest.

    Silvester Spendel Avatar Silvester Spendel
    5/01/2018

    Professioneel, klantgericht en zeer vriendelijk! Vakmanschap. En altijd voelen ze aan wat voor mij het juiste is.

    Peter Gaasbeek Avatar Peter Gaasbeek
    12/22/2017
  • Excellent service and choice. Staff is extremely knowledgeable. The best place in town to get a tailored suit of any kind.

    Godard Kooijman Avatar Godard Kooijman
    11/06/2016

    Ervaring met passie en een goede espresso is hier het recept om met recht tot het predicaat 'The finest bespoke tailors of The Netherlands' te komen. Kleermakers voor het leven!

    Anton Van de Weg Avatar Anton Van de Weg
    5/02/2018
  • Excellent no-nonsense advice

    Reine De Chine Avatar Reine De Chine
    3/24/2018

    Hier mij trouwpak uitgezocht. Goeie koffie en topservice!

    Sebastiaan van Dam - Willems Avatar Sebastiaan van Dam - Willems
    5/23/2018
  • In 1998 mijn eerste maatpak bij Roel en Hans . Top werk mannen!

    Niels Vullings Avatar Niels Vullings
    10/30/2016

    Persoonlijk en betrokken. Vakkundig en deskundig.

    Tom Wolbrink Avatar Tom Wolbrink
    12/23/2017
  • Customer service was a dream, very knowledgeable team and easy to work with. I came in for my wedding suit, also happened to be my first tailored suit. It exactly turned into what I had in mind. It looks amazing and fits perfectly. Their guidance and feel for their customer is fantastic. I will be back for sure!

    Ronald Beentjes Avatar Ronald Beentjes
    5/30/2017

    Great guys at the shop. Great service. Suit came out awesome, the only problem I had was the trousers were just about 2 inches short for my liking. Got it taken care of at a tailor back in the US and it was good to go. The Jacket was perfect to my specifications. I highly recommend getting something made here if you're looking for a MTM / Bespoke Suit.

    Bronson Ignacio Avatar Bronson Ignacio
    3/16/2018
  • Very nice and helpful.

    Jurry Oortwijn Avatar Jurry Oortwijn
    9/13/2016

    Erg mooie en een goede zaak je wordt goed geholpen als je een afspraak maakt kan erg gemakkelijk online wel jammer dat je geen kleurstaaltje mee kan nemen.

    Michiel van Voorst Avatar Michiel van Voorst
    2/24/2018

Nut & Noodzaak

Als je wilt dat jouw kleding uniek is, iets over jou zegt en goed past, dan ben je bij NEW TAILOR aan het juiste adres. Neem niet langer genoegen met pakken en jasjes  die niet lekker zitten, waar collega’s ook in rond lopen en/of pakken die je na een jaar al weg kunt of wilt gooien.

Kies vanaf nu maatkleding die mooi, fijn en passend is. En kies voor NEW TAILOR als je gebruik wilt maken van 20 jaar ervaring. Uiteraard gaan we je helpen. Want het is niet makkelijk om een keuze uit zoveel stoffen en mogelijkheden te maken. Lees hier verder of loop binnen voor een kennismaking. Kunnen we jou al veel laten zien en voelen!