Reviews 2018-05-16T15:24:50+00:00

Reviews

Wij zijn 20 jaar geleden een kleermakerij begonnen omdat we vinden dat kleding en service moet beginnen bij jou. Jij staat centraal en wij helpen kiezen. En dat krijgen we ook terug van onze klanten die vaker bekende en vriend zijn dan alleen klant. Als je eenmaal een maatpak of maatshirt van ons hebt wil je zeer waarschijnlijk meer. Niet voor niets komt 80% van onze klanten binnen twee jaar terug. Maar ook als je eenmalig, bijvoorbeeld voor je huwelijksfeest, kleding wilt laten maken ben je meer dan welkom.

  • 5 star review  

    thumb Stefan Bosch
    12/21/2017

    5 star review  

    thumb Fabian Hoogland
    12/18/2017

    5 star review  

    thumb Bas Leber
    5/26/2016
  • 5 star review  Ervaring met passie en een goede espresso is hier het recept om met recht tot het predicaat 'The finest bespoke tailors of The Netherlands' te komen. Kleermakers voor het leven!

    thumb Anton Van de Weg
    5/02/2018

    5 star review  Gevoel voor stijl. Ze verstaan hun vak. Brengen je op ideeën waar je zelf misschien niet direct aan dacht. Maar naast hun vakkennis is het meest plezierige dat ze goed naar je luisteren. Je serieus nemen. Je komt altijd terug als je er eenmaal bent geweest.

    thumb Silvester Spendel
    5/01/2018

    5 star review  Very nice and helpful.

    thumb Jurry Oortwijn
    9/13/2016
  • 5 star review  

    thumb Sjoerd Spendel
    2/28/2017

    5 star review  

    thumb Wouter Mellaart
    5/01/2018

    5 star review  Professioneel, klantgericht en zeer vriendelijk! Vakmanschap. En altijd voelen ze aan wat voor mij het juiste is.

    thumb Peter Gaasbeek
    12/22/2017

Nut & Noodzaak

Als je wilt dat jouw kleding uniek is, iets over jou zegt en goed past, dan ben je bij NEW TAILOR aan het juiste adres. Neem niet langer genoegen met pakken en jasjes  die niet lekker zitten, waar collega’s ook in rond lopen en/of pakken die je na een jaar al weg kunt of wilt gooien.

Kies vanaf nu maatkleding die mooi, fijn en passend is. En kies voor NEW TAILOR als je gebruik wilt maken van 20 jaar ervaring. Uiteraard gaan we je helpen. Want het is niet makkelijk om een keuze uit zoveel stoffen en mogelijkheden te maken. Lees hier verder of loop binnen voor een kennismaking. Kunnen we jou al veel laten zien en voelen!

Meer inspiratie nodig?

Naast pakken maken we ook graag hemden, overjassen en jacquets bijvoorbeeld.

Als je onze laatste magazine wil aanvragen, klik dan hier en we sturen het naar je op.

Pakken

Shirts

Trouwpakken