Suitable Sheep

Maatkleding van NEW TAILOR zorgt voor de zekerheid van de juiste pasvorm, uitstraling en gemak. Als we eenmaal de maten en wensen van u kennen is bijbestellen heel eenvoudig. Tot dan is het een ware belevenis met het bepalen van de juiste stof, voering, model en pasvorm. Kleding is immers uw dagelijkse visitekaartje en bepaalt uw eigen stemming en die van uw omgeving. Als een ware butler waken we graag over uw garderobe.

 

NEW TAILOR is een kleermakerij sinds 1997 voor uw pakken, hemden, broeken, rokkostuums, plusfours, capes ​etc.. Volledig op maat want we bepalen de patronen op basis van uw lichaamsmaten.

We nemen geen genoegen met het simpel aanpassen van een bestaand patroon. Het overgrote deel van onze patronen sturen we met de stof naar Engeland en Italië om uw kleding te laten vervaardigen. We hebben ook nog een eigen atelier in huis. Een maatpak van NEW TAILOR maken we bij voorkeur met een los binnenwerk voor meer comfort en souplesse. Onze pakken starten bij € 699 (half canvas) en € 899 (full canvas) inclusief alle opties en afwerkingen. Voor het uitzoeken en aanmeten van een maatpak nemen wij zo’n anderhalf uur de tijd.De doorlooptijd van een pak is circa zes weken!

 

NEW TAILOR gebruikt verschillende verwerkingswijzen. De namen van onze pakkenlijnen zijn gebaseerd op het aantal uren dat nodig is om een pak te vervaardigen. De maakwijze, en daarnaast de stof, bepalen derhalve ook de prijs en het draagcomfort.