Magazine: Lente & Zomer 2018

Het hangt in de lucht; lente, good vibes! We merken aan alles dat het goed gaat. NEW TAILOR viert het 20 jarig bestaan. Steeds vaker maken we pakken, jasjes en hemden van nog mooiere stoffen en volledig met de hand; The Next Step. We maken het onderscheid tussen zakelijke, casual en reiskleding steeds beter. Niet alleen omdat het kan maar vooral omdat het zoveel beter oogt en voelt. Jezelf helemaal in de juiste stemming brengen met kleding die speciaal voor jou en de gelegenheid wordt gemaakt, met aandacht voor (handgemaakte) details. Gun het jezelf, je verdient het.

Al een paar jaar maken we een inspiratiemagazine met ‘mode’ zoals wij dat graag zien. Een beetje tegen onze natuur in omdat we vooral tijdloze, passende kleding willen maken. Kleding die bij jouw karakter en het gebruiksmoment past. Eerst de man, dan het pak. En met kennis van de traditie. Niet voor niets is Het Blauwe Boekje begin mei 2018 toe aan de tiende druk. En toch, het beeld van de pakken, jasjes en hemden ontwikkelt zich en NEW TAILOR ontwikkelt mee. Door alle blogs, fora, bladen en belangrijkste modebeurzen in de gaten te houden en door de input van onze nieuwe, jonge medewerkers Jonne en Pim.

Ook de stoffenhuizen innoveren voortdurend. We hebben naast ons vertrouwde huis Dormeuil, de stoffenhuizen Fox Brothers, Carnet en Drapers toegevoegd. De laatste twee leveren onder meer soepele Italiaanse stoffen die voor de lente/zomer niet mogen ontbreken. Linnen zien we steeds meer in pakken, niet alleen in jasjes. Seersucker is terug en ook de streep en de grote ruit maken hun comeback. De jasjes worden weer iets langer en in het voorpand verder weg gesneden. Ook de broek wordt weer met een hogere band, langere lash én soms zelfs weer met een bandplooi en omslag uitgevoerd. De kleuren voor het komende seizoen zijn beige, groen, blauw en rood. Toch mode dus!

Blader het magazine door, laat je inspireren en kom snel langs!

Roel Wolbrink, NEW TAILOR