Magazine: Herfst & Winter 2018

Welkom in het nieuwe inspiratiemagazine van NEW TAILOR de kleermaker sinds 1997 in Utrecht en Amsterdam. Er is weer veel moois voor het komende najaar en winter met uiteraard veel flannels en tweeds: fraaie Engelse stoffen vervaardigd tot de mooiste en fijnste kledingstukken. Blader door dit magazine en laat je inspireren. Elk half jaar maken we met veel plezier een collectie om te laten zien en (bijna) voelen wat een mooi vak we hebben; vol heritage en ambacht. En gastvrijheid natuurlijk ;-).

Elke keer vragen we klanten te poseren in kleding waarvan wij denken dat deze voor de meesten een aanvulling en of vervanging is van jouw garderobe. Deze keer zijn de ‘modellen’ Coen Visser, Bas van Exter, Stephen Tross & Jonathan Talacko. Allemaal al jarenlang klant en vriend van NEW TAILOR.

Steeds meer jasjes
Uiteraard maken we als kleermakers veel blauwe en grijze pakken omdat deze traditionele zakelijke kleuren iedereen staan en veel mannelijkheid en kracht uitstralen. Bovendien zijn het de kleuren waarin je bijna op elke zakelijke of formele bijeenkomst goed voor de dag komt. Mits natuurlijk goed gesneden en in een model dat van nu is. Wellicht dus toch tijd om oude pakken te vernieuwen en ook de basisgarderobe weer echt op orde te brengen.

Tegelijkertijd zien, horen en merken wij natuurlijk ook dat een donkerblauw pak vaak te veel van het goede is en veel combinaties gedragen worden in andere kleuren zoals groen, bruin en zelfs, de goede kleur, aubergine. En niet geheel toevallig is ons aanbod daarin groot(s). We maken tegenwoordig bijna net zo veel jasjes en casual pakken als business pakken. Jij mag dus ook.
Voor het najaar wil je het liefst flannel dragen en in de vrije tijd tweeds en bijvoorbeeld een corduroy. Op borrels, netwerk-
events en als je even de stad (of het bos) inloopt, laat je vaak het beste van jezelf zien in een mooi jasje. Een grote overruit, een grove visgraat of een tweed zijn dé stoffen voor jasjes en pakken die je steeds vaker zult zien. Voordeel van deze stoffen is dat je ze ook goed kunt combineren met een moleskin broek, een jeans of als het iets netter mag of moet met een flannel grijze broek. En dat laten we graag zien in dit magazine, in de winkels en op shop.newtailor.nl

Persoonlijk en passend
Geen zorgen over je kleding, dat is wat wij je beloven. We maken je het graag zo makkelijk mogelijk om jouw garderobe op peil te houden en aan te vullen. Bel ons om je garderobe thuis te laten bekijken. Uiteraard geven we graag advies welke items het beste bij jouw rol en karakter passen. Je bent immers, zeker voor anderen, wat je draagt. Passende persoon-
lijke pakken en jasjes maken we elke dag met plezier.

Graag tot snel,
Roel Wolbrink

Openingsaanbieding
Als openingsaanbieding voor onze fantastische nieuwe winkel op de Spiegelgracht 21 in Amsterdam hebben we een mooie actie. Neem jij een nieuwe klant voor ons mee naar onze winkels die óók een pak laat maken dan krijgen jullie allebei een shirt cadeau.