Magazine: Herfst & Winter 2017

In dit magazine voor herfst & winter 2017/2018 weer veel inspiratie. We hebben een aantal van onze klanten gevraagd te poseren in de kleding die hen goed staat maar ook in veel garderobes thuis past.

Veel van onze vaste klanten herkennen de ‘modellen’ wellicht uit eerdere campagnes die we de afgelopen 20 jaar gemaakt hebben. Boris is al klant sinds 1998, James is al fan sinds 1997 en denkt nog regelmatig mee. Romano, Johan en Peter zijn al ruim vijftien jaar ambassadeurs en trotse dragers van onze pakken. Victor werkt naast zijn full time consultancy baan nog steeds af en toe voor ons omdat het zo leuk, gezellig en mooi is. Daan heeft bij NEW TAILOR de ultieme studentenbaan op een steenworp van de kroeg en zijn huis. De betrokkenheid van veel van onze klanten en medewerkers is het mooiste compliment voor elk bedrijf.

In deze collectie veel flannels, een enkele tweed en natuurlijk ons lustrumpak gemaakt van een super 130 met een nano finish. Geheel in lijn met de huidige trend en dus met een structuur in navy blue met een grijze gloed en een matte finish. Ondanks dat de economie booming is, dat merken wij ook, zijn de stoffen ingetogen. Engelser zo u wilt en dat past wel bij ons. Veel flannel pakken geven u de mogelijkheid het jasje en broek op andere manieren te combineren. Voor tweed geldt dat al helemaal. Ook zo’n trend. In jouw wintergarderobe mag in ieder geval ons lustrumpak, flannel pak, moleskin broek, flanel hemden en witte hemden met dubbel manchet niet ontbreken. De kleuren voor komende winter zijn zacht met veel beige, middenblauw, bruin en ook nog steeds groen.