Ben jij klaar voor alle nieuwjaarsborrels? Etiquette geeft je houvast als je het even niet meer weet en stemt binnen groepen af wat we van elkaar (mogen) verwachten. Roel Wolbrink legt in een webinar kort uit waarom etiquette nog steeds van nu is: https://youtu.be/8NX4jWFjlIY. Veel plezier met alle borrels!

Etiquette zorgt ervoor dat iedereen ontspannen kan zijn of wordt. Het gaat om planning, aankleding, in- en verleiding en bovenal genieten. Etiquette geeft houvast als je het even niet meer weet en stemt binnen groepen af wat we van elkaar (mogen) verwachten. Bij etiquette denken velen aan chique diners, deftige mensen en iets van vroeger. Niets is minder waar.

Roel Wolbrink is oprichter van maatpakkenatelier NEW TAILOR, geeft trainingen over 101%Ik, gastvrijheid, omgangsvormen & stijl en klantgerichtheid. Roel is auteur van Business Etiquette 3.0 en van de bestseller Het Blauwe Boekje – stijlgids over manieren, eten, drinken en kleding. Roel groeide op in Hotel Stad Munster in Winterswijk, volgde de Hotelschool in Maastricht en studeerde aan Nijenrode.