jasje op maat casual

COVID-19 UPDATE

Wij staan voor je klaar

Langzaam kunnen onze winkels met aanpassingen ter voorkoming van besmetting met het Corona virus weer open. Fijn, dan kunnen we weer kleding maken die echt bij jou past en waardoor je lekkerder en beter voelt. We volgen de aanwijzingen van het RIVM nauwgezet en zullen op deze plek en via de sociale media dit bericht steeds bijwerken.

Wij zijn geopend maar….

 • We werken nu volledig op basis van afspraken.
 • Je kunt met maximaal 1 persoon extra komen; alleen zo kunnen wij de anderhalve meter afstand waarborgen.
 • We bereiden elke afspraak ook telefonisch voor zodat we gerichter en sneller kunnen werken. Ook hier vragen we je (nogmaals) of je helemaal fit bent.
 • Indien mogelijk sturen we kleding op of brengen het langs.

Tijdens de afspraak

 • We schudden geen handen.
 • Bij ontvangst nemen we de werkwijze nog een keer door, wijzen je op de looplijnen in ons pand en vragen je (nogmaals) of je helemaal fit bent.
 • We werken zo veel mogelijk op anderhalve meter afstand, waarbij jij als klant op een vast plek zit.
 • We wassen regelmatig onze handen en hebben een eigen hygiene spray; we doen dit in ieder geval bij het begin van iedere afspraak, vlak voor het passen/meten en na afloop van een afspraak.
 • We nemen de tafel en deurklinken voor én na elke afspraak af met een wegwerp poetsdoek.
 • We zullen je vragen of je het fijn vindt dat we tijdens het meten/passen een mondkapje en/of handschoenen dragen. Ook voor jou hebben we die beschikbaar.
 • Als je wilt, neem je een huisgenoot/partner mee om jou te meten. Bekijk hier hoe.
 • Betaal bij voorkeur via een bankoverschrijving, anders per pin.
Make an Appointment

Waarom NEW TAILOR?

5 redenen om te kiezen voor NEW TAILOR

Niemand is gemiddeld. We gaan graag met jou in gesprek om te achterhalen wat bij jou past. Je bent voor anderen immers wat je draagt. Daarom kijken we met jou naar verschillende zaken bijvoorbeeld in welke omgeving je je beweegt, wie je bent, welke maakwijze bij jou past en welke stoffen daar bij horen. Een op het lijf gesneden maatpak of maatshirt wordt vaak gezien als luxe, omdat niemand gemiddeld is zien wij het liever als een plezierige noodzakelijkheid. Heb jij geen maatpak meer nodig? Ook voor je smart casual outfit ben je bij NEW TAILOR aan het juiste adres.

Voor het maken van jouw maatkleding, business wear en smart casual, werken we de beste stoffenhuizen, zoals Dormeuil, Loro Piana, Drapers, Carnet, Harrisons, Fox en Huddersfield.

Door voor iedereen persoonlijk te produceren weten wij onze ‘waste’ zo laag mogelijk te houden. Daarnaast werken wij graag met traceerbare stoffen die het milieu zo min mogelijk belasten. Ook bieden wij stoffen aan waar geen dieren aan te pas zijn gekomen.

Door te werken met kwalitatief goede stoffen, gaan onze pakken jaren mee. Omdat wij houden van ons ambacht verzorgen wij en onderhouden wij je pak door de jaren heen.

NEW TAILOR is één van de weinige kleermakerijen die nog een volledig pak in huis kan maken. Deze bespoke methode geeft als voordeel dat we het binnenwerk ook volledig op jouw lichaam boetseren. Deze sartoriale ervaring zal je je hele leven bijblijven omdat ook in het maakproces je volledig alle stappen volgt omdat er tussendoor regelmatig gepast mag worden.

NEW TAILOR is de kleermakerij in Amsterdam en Utrecht die al sinds 1997 meedraait. In beide vestigingen is er een atelier gevestigd waar onze coupeuses werken aan de beste fit voor jouw pak, shirt (overhemd) of broek. Ook voor een advies voor jouw garderobe kan je bij NEW TAILOR terecht.

safari jacket maatkleding bespoke tailor utrecht amsterdam

Reviews

Alexander van Helvoort

Goede ervaring t.a.v. het laten opmeten van maatshirts, goed geholpen door vakkundig personeel met duidelijk advies. Prettige en relaxte sfeer in de winkel, wel is het aan te raden om een afspraak te maken via de website.

Klein aandachtspunt: door de indeling en het gebruik van de winkel op de begane grond lijkt er soms wat gebrek aan ruimte te zijn als er veel klanten tegelijkertijd geholpen worden.

paul stamsnijder

New Tailor is een topshop: eerst de man, dan het pak. Je wordt niet alleen goed en gepast geadviseerd, maar ook geïnspireerd. Na aanschaf word je keurig op de hoogte gehouden van het maakproces, en dat is een feestje. Fantastische winkel met fantastisch aanbod, waar fantastische mensen werken. Geen verkopers, maar adviseurs. Leve New Tailor!

Smoking bespoke maatkleding maatpak utrecht amsterdam

Onze Nieuwsbrief

Trends, leuke events, goede tips en natuurlijk scherpe aanbiedingen