jasje op maat casual

COVID-19 UPDATE

Wij staan voor je klaar

Onze winkels zijn ‘gewoon’ weer open. Fijn, dan kunnen we weer kleding maken die echt bij jou past en waardoor je lekkerder en beter voelt. We volgen de aanwijzingen van het RIVM nauwgezet en zullen op deze plek en via de sociale media dit bericht steeds bijwerken.

Wij zijn geopend maar….

 • We werken  op basis van afspraken.
 • Je kunt met maximaal 1 persoon extra komen; alleen zo kunnen wij de anderhalve meter afstand waarborgen.
 • We bereiden elke afspraak ook telefonisch voor zodat we gerichter en sneller kunnen werken. Ook hier vragen we je (nogmaals) of je helemaal fit bent.
 • Indien mogelijk sturen we kleding op of brengen het langs.

Tijdens de afspraak

 • We schudden geen handen.
 • Bij ontvangst nemen we de werkwijze nog een keer door, wijzen je op de looplijnen in ons pand en vragen je (nogmaals) of je helemaal fit bent.
 • We werken zo veel mogelijk op anderhalve meter afstand, waarbij jij als klant op een vast plek zit.
 • We wassen regelmatig onze handen en hebben een eigen hygiene spray; we doen dit in ieder geval bij het begin van iedere afspraak, vlak voor het passen/meten en na afloop van een afspraak.
 • We nemen de tafel en deurklinken voor én na elke afspraak af met een wegwerp poetsdoek.
 • We zullen je vragen of je het fijn vindt dat we tijdens het meten/passen een mondkapje en/of handschoenen dragen.
 • Als je wilt, neem je een huisgenoot/partner mee om jou te meten. Bekijk hier hoe.
 • Betaal bij voorkeur via een bankoverschrijving, anders per pin.
Maak nu een afspraak
Corona werken op afspraak

Waarom NEW TAILOR?

De merkbeloften van NEW TAILOR

Kleding moet hoogstpersoonlijk zijn vinden wij, geen massaproduct. Jij moet het mooi vinden. Dus eerst willen we weten wie jij bent. Daarom gaan we altijd met je in gesprek. We kijken in welke omgeving jij je beweegt, waar jij jezelf prettig in voelt en welke maakwijze bij je past. Weet je niet helemaal zeker wat bij je past? Geen probleem! Wij zijn de experts en nemen je graag mee in ons proces en advies. Wij garanderen dan ook dat jij de gekozen outfit mooi vindt. Zo niet, dan maken we het opnieuw. Maar doordat wij je goed leren kennen, vertrouwen we erop dat je outfit helemaal bij jou past en uniek is. Een hoogstpersoonlijke mooi garantie dus. Niet mooi, dan beginnen we graag opnieuw. (Maximaal 1 keer en wel ons advies volgen)
Maatkleding wordt vaak gezien als luxe. Maar iedereen is uniek en daarom zien wij het als een plezierige noodzakelijkheid. Wij maken al onze kleding voor jou helemaal op maat. Jij bepaalt hoe wij jouw pakken, shirts en broeken maken. Uniek dus, net als jij. Natuurlijk adviseren we je ook op maat. En verander je in de tussentijd van gewicht of wensen? Dat kan uiteraard gebeuren, niets aan de hand. Wij geven 3 jaar lang een pas garantie op broeken, jasjes, pakken en dergelijke zodat je kleding past en blijft passen. (Mits niet meer dan 5 cm verschil na eerste meting en maximaal 1 keer)
Als jij goed in je kleding zit, zit je goed in je vel en komen jouw kwaliteiten beter tot hun recht. Daar doet jouw hele omgeving zijn voordeel mee. En het gaat ook nog eens langer mee. Alles gaat namelijk langer mee en krijgt meerwaarde als je er aandacht aan besteedt. En die aandacht geven wij graag. We doen alles bewust. Jij kiest ook bewust voor slow fashion omdat je weet dat tijdloze dingen veel meer over jou zeggen. Door voor iedereen persoonlijk te produceren houden wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Daarnaast werken we met natuurlijke en herbruikbare materialen. Wij bieden een duurzaamheidsgarantie en garanderen dat de stoffen bij normaal gebruik minimaal drie jaar lang meegaan. Hierbij zorgen wij voor jouw outfit alsof het van onszelf is. Kom dus gerust langs voor een gratis onderhoudsbeurt.
Op maat gemaakte kleding uitzoeken en laten maken is een belevenis op zich. NEW TAILOR is één van de weinige kleermakerijen in Europa die nog een volledig pak in huis kan maken. En dit doen we met heel veel liefde. In onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht is een atelier gevestigd waar onze kleermakers en coupeuses werken aan de beste fit voor jouw pak, overhemd of broek. Daarnaast zetten wij in huis altijd graag met de hand de puntjes op de i. We kunnen dus altijd nog iets aanpassen aan je outfit, ook achteraf. We werken alleen met liefhebbers van dit ambacht voor iedereen die dit ambacht weet te waarderen. En dat wordt gewaardeerd. Niet voor niets scoren we een 4,8 op Google Review.
Maak nu een afspraak
safari jacket maatkleding bespoke tailor utrecht amsterdam

Reviews

A Google User

Awesome service and a perfect end result

Silvester Spendel

Gevoel voor stijl. Ze verstaan hun vak. Brengen je op ideeën waar je zelf misschien niet direct aan dacht. Maar naast hun vakkennis is het meest plezierige dat ze goed naar je luisteren. Je serieus nemen. Je komt altijd terug als je er eenmaal bent geweest.

Smoking bespoke maatkleding maatpak utrecht amsterdam

Onze Nieuwsbrief

Trends, leuke events, goede tips en natuurlijk scherpe aanbiedingen