WIJ STAAN NOG STEEDS KLAAR

Winkels zijn helaas gesloten; Webshop is wel open

Jouw garderobe blijft onze zorg. Ondanks de lockdown, waardoor we onze winkels tijdelijk moeten sluiten, gaat NEW TAILOR dóór met ondernemen. Onze webshop blijft gewoon open en dus kun je cadeautjes, maatshirts, broeken, onderhoudsmaterialen, etc. blijven bestellen. We zenden het dan spoedig naar je toe. Als je persoonlijk contact of advies wenst, kunnen we elkaar uiteraard via Zoom, Skype, Whatsapp, FaceTime etc. treffen. Jouw garderobe is ook tijdens een lockdown onze zorg.

Samen komen we hierdoor heen en maken van 2021 een topjaar!

Hartelijke groet,
Team NEW TAILOR

Maak nu een Zoom afspraak

Voor als we weer open gaan:

Corona werken op afspraak

Waarom NEW TAILOR?

De merkbeloften van NEW TAILOR

Kleding moet hoogstpersoonlijk zijn vinden wij, geen massaproduct. Jij moet het mooi vinden. Dus eerst willen we weten wie jij bent. Daarom gaan we altijd met je in gesprek. We kijken in welke omgeving jij je beweegt, waar jij jezelf prettig in voelt en welke maakwijze bij je past. Weet je niet helemaal zeker wat bij je past? Geen probleem! Wij zijn de experts en nemen je graag mee in ons proces en advies. Wij garanderen dan ook dat jij de gekozen outfit mooi vindt. Zo niet, dan maken we het opnieuw. Maar doordat wij je goed leren kennen, vertrouwen we erop dat je outfit helemaal bij jou past en uniek is. Een hoogstpersoonlijke mooi garantie dus. Niet mooi, dan beginnen we graag opnieuw. (Maximaal 1 keer en wel ons advies volgen)

Maatkleding wordt vaak gezien als luxe. Maar iedereen is uniek en daarom zien wij het als een plezierige noodzakelijkheid. Wij maken al onze kleding voor jou helemaal op maat. Jij bepaalt hoe wij jouw pakken, shirts en broeken maken. Uniek dus, net als jij. Natuurlijk adviseren we je ook op maat. En verander je in de tussentijd van gewicht of wensen? Dat kan uiteraard gebeuren, niets aan de hand. Wij geven 3 jaar lang een pas garantie op broeken, jasjes, pakken en dergelijke zodat je kleding past en blijft passen. (Mits niet meer dan 5 cm verschil na eerste meting en maximaal 1 keer)

Als jij goed in je kleding zit, zit je goed in je vel en komen jouw kwaliteiten beter tot hun recht. Daar doet jouw hele omgeving zijn voordeel mee. En het gaat ook nog eens langer mee. Alles gaat namelijk langer mee en krijgt meerwaarde als je er aandacht aan besteedt. En die aandacht geven wij graag. We doen alles bewust. Jij kiest ook bewust voor slow fashion omdat je weet dat tijdloze dingen veel meer over jou zeggen. Door voor iedereen persoonlijk te produceren houden wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Daarnaast werken we met natuurlijke en herbruikbare materialen. Wij bieden een duurzaamheidsgarantie en garanderen dat de stoffen bij normaal gebruik minimaal drie jaar lang meegaan. Hierbij zorgen wij voor jouw outfit alsof het van onszelf is. Kom dus gerust langs voor een gratis onderhoudsbeurt.

Op maat gemaakte kleding uitzoeken en laten maken is een belevenis op zich. NEW TAILOR is één van de weinige kleermakerijen in Europa die nog een volledig pak in huis kan maken. En dit doen we met heel veel liefde. In onze vestigingen in Amsterdam en Utrecht is een atelier gevestigd waar onze kleermakers en coupeuses werken aan de beste fit voor jouw pak, overhemd of broek. Daarnaast zetten wij in huis altijd graag met de hand de puntjes op de i. We kunnen dus altijd nog iets aanpassen aan je outfit, ook achteraf. We werken alleen met liefhebbers van dit ambacht voor iedereen die dit ambacht weet te waarderen. En dat wordt gewaardeerd. Niet voor niets scoren we een 4,8 op Google Review.

Maak nu een Zoom afspraak
safari jacket maatkleding bespoke tailor utrecht amsterdam

Reviews

Paul Stamsnijder

New Tailor is een topshop: eerst de man, dan het pak. Je wordt niet alleen goed en gepast geadviseerd, maar ook geïnspireerd. Na aanschaf word je keurig op de hoogte gehouden van het maakproces, en dat is een feestje. Fantastische winkel met fantastisch aanbod, waar fantastische mensen werken. Geen verkopers, maar adviseurs. Leve New Tailor!

Yahn Boschma

Had a great experience with New Tailor - super professional and friendly staff, so will be sure to return!

Smoking bespoke maatkleding maatpak utrecht amsterdam

Onze Nieuwsbrief

Trends, leuke events, goede tips en natuurlijk scherpe aanbiedingen