Welkom bij NEW TAILOR Amsterdam

Spiegelgracht 21

NEW TAILOR is het adres voor maatkleding in Nederland sinds 1997 die de kleermakerstraditie nieuw leven in blaast. Een op het lijf gesneden maatpak, jasje of shirt wordt vaak gezien als luxe. Omdat niemand gemiddeld is zien wij het liever als een plezierige noodzakelijkheid. Wij staan voor je klaar voor jouw smart casual outfit, je business suit, je trouwpak en voor elke andere gelegenheid. Al onze kleding wordt op maat gemaakt. Vanzelfsprekend adviseren wij jou ook op maat.

Make an Appointment
corduroy okergeel blauw maatpak

Hoe werkt NEW TAILOR?

Ben jij op zoek naar een maatpak of maatshirt in Amsterdam? Dan ben je bij NEW TAILOR Amsterdam aan het juiste adres. De winkel in Amsterdam zit aan de Spiegelgracht 21. In onze winkel staat service bovenaan ons lijstje. Dat betekent dat we graag eerst jou leren kennen voordat we verder gaan. We drinken een espresso en leren over jou door te weten te komen wat voor werk je doet of je veel pakken draagt, van welke stijl je houdt en wat voor karaktertype je bent. We zeggen niet voor niets: eerst de man, dan het pak.

Nadat we hebben genoten van de espresso nemen we je mee in de verschillende maakwijzen, stoffen en opties. Of je nou op zoek bent naar een maatpak, een trouwpak of een op maat gemaakt shirt: je bent bij NEW TAILOR aan het juiste adres. Ook geven wij je advies in hoe je het beste items kunt combineren.

Bij NEW TAILOR maken we alles volledig op maat, We helpen je dan ook in de keuzes die je kan maken. Van de maakwijzen tot aan de kleinste details. Vervolgens gaan we je zorgvuldig inmeten. Na een aantal weken ontvang je jouw op maat gemaakte pak of shirt. De weken hangen af van welke maakwijze jij hebt gekozen. In de tussentijd houden wij je op de hoogte van de status van jouw pak of shirt.

Make an Appointment

Maatwerk

Alles is mogelijk

Als je een uniek kledingstuk wilt, echt geholpen wilt worden met jouw garderobe, geen confectiemaat hebt en het jezelf gunt, dan ben je bij New Tailor aan het juiste adres voor maatkleding, zoals maatpakken, maathemden, maatjasjes en broeken en uiteraard ook de mooiste accessoires. Voor velen is het The Next Step. Beter dan alle confectie, fijner dan maatconfectie met zijn beperkingen in het model en pasvorm en duurzamer omdat we betere materialen gebruiken en jij en wij er beter voor zorgen. Bovendien is het een belevenis en staat een bezoek aan een eigen kleermaker op de bucketlist van elke ‘gentleman’. Maar wees gewaarschuwd: Het werkt verslavend! Je vindt de winkels van New Tailor in Utrecht en Amsterdam.

Maatpak
Maatshirt

Routebeschrijving

NEW TAILOR Amsterdam is te vinden op de Spiegelgracht 21. In het centrum van Amsterdam is het betaald parkeren. Als je met de auto komt, kan je het beste de auto parkeren in De Hoofdstad garage. Vanuit daar is het 2 min lopen naar de winkel.

Vanaf Amsterdam Centraal kan je verschillende trams pakken, het makkelijkste is om de Noord-Zuidlijn naar de Vijzelgracht te pakken. Je kan www.9292.nl gebruiken om je route te plannen.

Openingstijden:

Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00

Contact: