Ons verhaal

We vinden het leuk. Wil je weten waarom? Wij houden van mensen. leuke interessante mensen. En ja we leveren de mooiste pakken en beste hemden. Maatkleding van NEW TAILOR zorgt voor de zekerheid van de juiste pasvorm, uitstraling en gemak. Als we eenmaal uw maten en wensen kennen is bijbestellen heel eenvoudig. En dat kan alleen als we jou leren kennen. En dus is het een ware belevenis (voor jou en ons) om  de stof te bepalen en het model en pasvorm op jou af te stemmen.

NEW TAILOR is een kleermakerij sinds 1997 voor uw pakken en hemden. We weten dus echt wel waar we het over hebben. Volledig op maat want we bepalen de patronen op basis van uw lichaamsmaten. Nieuwe jasjes of broeken maken vinden het mooiste wat er is.

We nemen geen genoegen met het aanpassen van een bestaand patroon. Het overgrote deel van onze patronen sturen we met de stof naar Engeland, Polen of  Italië om uw kleding te laten vervaardigen. We hebben ook nog een eigen atelier in huis. Een maatpak van NEW TAILOR maken we bij voorkeur met een los binnenwerk voor meer comfort en souplesse. Onze pakken starten bij € 699 (half canvas) en € 899 (full canvas) inclusief alle opties en afwerkingen. Voor het uitzoeken en aanmeten van een maatpak nemen wij zo’n anderhalf uur de tijd.De doorlooptijd van een pak is circa zes weken!

 

NEW TAILOR

Heb je het interview van 7 Ditches TV al gezien?

New Tailor

Inspiratie

Kijk verder op onze website (o.a. bij dresscodes), onze Pinterest pagina en op onze webblog voor inspiratie.

Afspraak

Maak eenvoudig een afspraak in Utrecht of Amsterdam (voor een pak reserveren we 90 min. ; voor een hemd 30 min.).

Creatie

Na de analyse van uw maten maken we het patroon, bestellen we de stof, waarna met veel aandacht het pak gemaakt wordt.

Eerste pas

Ongeveer zes weken later is het pak klaar voor een eerste pas, waarbij we in eigen atelier de punten op de 'i' zetten.

Laatste pas

We controleren nog één keer of we de juiste balans hebben gevonden tussen esthetiek en comfort, waarna u ons pak mag meenemen.

Nazorg

We blijven zorgzaam en dus houden we contact over hoe onze maatkleding in de praktijk bevalt