HERFST & WINTER ’17
Lekker. Het wordt weer koud. Heb jij al nagedacht over je favoriete outfit voor deze winter? Tijd om je aan te passen aan het seizoen! Linnen en dunne wollen pakken kunnen weggehangen worden. Het seizoen van flannels, moleskins, flanels en tweeds is aangebroken.

De gelegenheid bepaalt natuurlijk je outfit. Je gaat nu eenmaal niet in je spijkerbroek naar kantoor. Maar betekent dit dat je je moet conformeren aan het algemene beeld?
Natuurlijk niet. Jij hebt wel het lef om dat flannel pak van pagina 26 te dragen. Jij hebt wel het karakter om dat ene tweed jasje van blz. 30 te laten maken. Bovenal heb jij wel de smaak om eens wat nieuws te proberen zoals een katoen-cashmere hemd met air-tie. Of niet… en toch maar een nieuw blauw pak en wit oxford hemd met James Bond kraag?

Dit keer geen dagboek maar wel oude bekenden in hun natuurlijke habitat. We hopen dat je jezelf in de foto’s herkent. En mocht je aanstoot nemen aan het jachtpak: er zijn geen gewonden gevallen en het musket is een erfstuk dat in geen honderd jaar is gebruikt.

We zien je graag snel in Amsterdam of Utrecht om te bespreken of we ook in jouw garderobe
een mooi onderscheid kunnen maken tussen zomer en winter. Daar wordt je uitstraling nog krachtiger van. Maak je een afspraak? Dit kan online maar bellen kan natuurlijk ook. Alle kleding uit dit boek hangt in de winkels voor inspiratie. Tot snel!

Roel, Marcel, Raoul, Stance, Wouter, Pauline, Anja, Maud, Miriam, Daan, Sjoerd en Hans