Inspiratie2018-06-29T09:11:41+00:00

Inspiratie & Blogs

Als je een uniek kledingstuk wilt, echt geholpen wilt worden met jouw garderobe, geen confectiemaat hebt, en het jezelf gunt, dan ben je bij New Tailor aan het juiste adres voor maatkleding en de mooiste accessoires. Voor velen is het The Next Step. Beter dan alle confectie, fijner dan maatconfectie met zijn beperkingen in het model en pasvorm en duurzamer omdat we betere materialen gebruiken en jij en wij er beter voor zorgen. Bovendien is het een belevenis en staat een bezoek aan een eigen kleermaker op de bucketlist van elke ‘gentleman’. Maar wees gewaarschuwd: Het werkt verslavend!

Jacket Juni

Zoals je inmiddels gewend bent, denken we graag mee voor jouw volgende pak. In onze collectie presenteerden we al de Sea Shell van Harrisons. Een blend van linnen en terylene. Ideaal als reisjasje, reispak en als jouw jasje dat je overal mee naar toeneemt. Als blazer of 'gewoon' als buitenjasje. Fraai met opgezette zakken, eventueel zelfs met klep en extra zakken voor je paspoort, iPhone en andere paperassen. Een must have [...]

Travelshirts

Het stoffenaanbod van de traveller shirts is verder uitgebreid. Door een korte nabehandeling blijven de stoffen gedurende de dag langer strak en ook het strijken gaat veel sneller. Jouw perfecte keuze dus voor jouw business- en travelshirts. En ook hier geldt 6 voor 5.

Load More Posts

What else?

Als je na het bezoeken van de website nog vragen hebt, kan je ons bereiken via telefoon, email of via WhatsApp. Een afspraak maken kan eenvoudig online bij ons in de online agenda.

Lees verder
Lees verder
Lees verder